Varmesystem


VarmesystemVarmesystemer er vores speciale. Sindal VVS er derfor den rette til at tage med på råd, når pumper skal justeres, repareres eller skiftes.
Vi installerer moderne automatik til varmestyring og monterer lavenergipumper på eksisterende anlæg. Vi går jeres vand- og varmesystem grundigt igennem, så I får de pumper, der passer til jeres system.
Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så I får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at I altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.
Hold øje med energimærket – det kan gavne både din økonomi og miljøet.


 

palazzetti pillefyrPalazzetti

Hermetisk og Støjsvag pelletbrændeovn: Ideel til passive huse, kan installeres med koaksiale rør, for at undgå tilstedeværelse af luftindtaget i lokalet, og sikrer desuden en absolut akustisk komfort i kraft af varme- overførslen gennem stråling og naturlig konvektion. Bestående af en solid struktur af malet stål med beklædning fuldt og helt af keramikfliser. Låge, ildsted og fyrkasse fuldt og helt af tykt smedejern. Stjerneformet pellettilførselssystem. Nyt digitalt display digitale med touch tastbetjening.

Læs mere om Palazzetti produkterne på deres hjemmeside – Klik her!


 

REKA KEDLERREKA kedler

Anlægget er meget servicevenligt, robust, enkelt og kraftigt i sin konstruktion – dette maximerer levetiden samt sænker driftomkostningerne. Kedlen er uden kedelrør, hvilket gør at vedligehold og rensning bliver holdt på et minimum.

Besøg hjemmesiden og læs mere – klik her!

 

 


 

unitermUNITERM Solvarme

I et almindeligt solvarmeanlæg er solfangerne fyldt med væske hele tiden. Det betyder, at antallet af solfangere er afhængig af, at huset kan aftage varmen, ellers vil væsken i solvarmeanlægget begynde at koge.
Det betyder, at anlægget er dimentioneret efter varmeforbruget på en varm sommerdag, hvilket gør at anlægget er underdimentioneret i vinterhalvåret, hvor der er brug for masser af billig varme.

Med Uniterm Solvarmes tømmefanger løsning kan man forøge sit areal af solfangere, til stor glæde i vinterhalvåret, og uden det skaber problemer om sommeren!
Tømmefanger princippet, vist herunder, virker på den måde, at der er en beholder inde på loftet, under solfangerne, der kan rumme alt væsken fra op til ialt 12 m2 solfangere. Når anlægget mangler varme, pumpes væsken op i solfangerne, hvor den opvarmes og løber ned i solvarmebeholderen, som så opvarmes.
Når beholderen er fyldt med varmt vand og gulvvarme eller radiatorer har fået sit, stopper pumpen og væsken opsamles igen i tømmebeholderen. Solfangerne ligger nu tomme på taget, anlægget er i dvale, og venter på at der bliver brugt varme eller varmt vand, så det kan starte op igen.

Læs mere på UNITERM’s hjemmeside…  klik her!
Future ITHiway Data ApS